SUCK-mingel i kvällssolen

SUCK-klubben bjöd in till SUCK-mingel under Ignite The Tour Stockholm 24 april, och vilken kväll det blev.

Vi hade ingen agenda och inga måsten utan det enda som gällde var att hänga och umgås, vilket var väldigt uppskattat efter en lång och intensiv första Ignite-dag. Efter att först ha mötts upp inne på konferensen för lite mingel på mässgolvet drog vi vidare till det intilliggande Scandic Talk och deras Skybar.

Väl i Skybaren kunde vi njuta av en fantastisk kvällssol, utsikt över Älvsjö, kall dricka, lite tilltugg och trevligt sällskap. Det blev många intressanta samtal och möten under kvällen, och extra trevligt denna kväll var att vi hade några internationella gäster. Mycket av samtalen handlade självklart om Teams men också en del om Skype, headsets, telefoni, samgåenden, konkurser och såklart gamla anekdoter från den ankdamm som många av oss simmar runt i. Allt ramades in perfekt av kvällssolen och utsikten.

Tack till alla ni som var där och tack också till Pexip som sponsrade drickat, tilltugget och kvällssolen (den måste ha varit extra dyr ??). Håll utkik efter nästa tillställning och hoppas vi ses där.

Hälsningar SUCK-teamet.
//Mårten, Tommy, Linus och Martin

About author View all posts

Mårten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *