SUCK-decemberträff 4 december

SUCK-klubben har bjudit in sig till Microsoft och deras nya fina kontor på Regeringsgatan 25 i centrala Stockholm för en decemberträff, onsdagen den 4 december. Kvällens sponsor Tendfor bjuder på dricka och tilltugg och samtidigt berättar mer om sin nya telefonist-tjänst för Teams.

Upplägget är som tidigare, bara lokalen som är ny, och har man inte sett Microsofts nya kontor tidigare är detta ett ypperligt tillfälle. Vi startar kl. 17:00 med mingel och kl. 18:00 startar själva programmet och så även webbsändningen för dem som inte kan vara med på plats. Efteråt kommer det finnas möjlighet att hänga kvar för lite mingel och nätverkande för de som vill.

Agenda:

17:00 – 18:00 Mingel, tilltugg och prata med Tendfor
18:00 Webbsändningen börjar, länk meddelas senare
18:00 – 18:15 Inledning
18:15 – 18:30 Tendfor visar och berättar
18:30 – 19:30 Tema-föreläsningar
19:30 Webbsändningen avslutas
19:30 – Frivilligt umgänge

Både nya och gamla medlemmar/anhängare/intresserade är hjärtligt välkomna.

Anmälan

Antalet platser är begränsade så se till att anmäla dig omgående om du vill vara med på plats.

Sponsor:

Microsoft Teams Deep Dive-dag

Värt att notera är att det tidigare på dagen, samma dag och samma plats alltså, så är det en Microsoft Teams Deep Dive-dag arrangerad av Microsoft. Observera att det är två helt separata evenemang med separata bokningar, men har man möjlighet att vara med på båda så är det ju Teams-fest hela dagen och kvällen. 🙂 Mer information och anmälan till Teams Deep Dive: https://www.microsoftevents.com/profile/form/index.cfm?PKformID=0x84271280001

Hoppas vi ses!

//Linus, Mårten, Tommy och Martin

About author View all posts

Mårten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *